Bytte av emiTag-brikke

Postet av Lommedalens IL - Langrenn den 26. Jan 2016


Tidtakerbrikker

Minner om at alle løpere 11 år og eldre skal ha sin egen emiTag tidtakerbrikke. Det betyr at utøverne i alle klasser med rangert resultatliste skal ha egen privat brikke.

Vi ser nå at mange av utøvere går med gamle tidtakerbrikker. Vi oppfordrer alle utøvere til å lese mer info om når man skal bytte batteri på brikke her: http://www.emit.no/product/emitag-brikke

Alle emiTag-brikker (tidtakerbrikke) som har serienummer lavere enn 3346061 bør byttes snarest.

Alle emiTag-brikker som har serienr lavere enn 3400000 bør byttes i løpet av våren 2016.

Emit gir 25% rabatt på ny brikke dersom man ikke ønsker å vente på batteribytte og heller vil bestille en ny brikke. Send din gamle brikke til Emit AS, St Halvards gate 33, 0192 Oslo. Emit sender ny brikke så snart den gamle er mottatt (rabatt gjelder ikke for mistet brikke).

Vi anbefaler alle å kjøpe en ny brikke med 25% rabatt, framfor batteribytte. Hvis brikken tilsynelatende er død, er det ikke sikkert at et batteribytte vil hjelpe. Den nye emiTag brikken har mange forbedringer i forhold til de gamle; bl.a. nytt (rødt) kretskort med nytt utlegg, ny LED med kraftigere oransje lys, dobbel spole som øker sensitiviteten betraktelig, nytt plasthus med nye skruer som gjør at plasten ikke sprekker opp, osv. Tilsammen utgjør dette en markant forbedring av emiTag brikken.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.