J12 i 1/8 finale i Indre Østfold Reisebyrå Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 17. Jan 2017

I kveld var det duket for lokaloppgjør mot Stabæk i 1/8 finale i Indre Østfold Reisebyrå Cup for J12.

I årets cup deltar det 70 lag på dette alderstrinnet og jentene fra dalen har tidligere slått ut Ull/Kisa og Kråkerøy.

Kampene mot Stabæk er alltid jevne og spennende, så det var en fokusert gjeng med jenter som stilte til kamp. I første omgang fulgte lagene hverandre tett, men Lommedalsjentene klarte å kjempe seg til en to måls ledelse ved pause og ledet kampen 7 – 5.

Lommedalsjentene startet andre omgang i et forrykende temp og scoret jevnt og trutt, samtidig som de stengte sitt eget mål. Stabæksjentene ble mer og mer frustrert og klarte ikke å få ballen i mål før det hadde gått 14 minutter av annen omgang, på stillingen 14 – 6. Derfra og ut, kunne Lommedalsjentene kontroller kampen til en klar seier 16 – 8.

Vi gratulerer jentene og venter spent på hvem de skal møte i ¼ finalen.